Om os

FotoGator er Danmarks største samling af pressefotos taget fortrinsvis ved udstillinger, markeder, festivaler og spillesteder.  Vi leverer fotos i høj kvalitet til meget attrakltive priser. Mange fotos kan downloades gratis til privat brug.

FotoGator Bestyres af Søholm Foto v./ Ole & Ole, som leverer pressefotos og artikler om Kunst, Kultur og Musik til European News Agency samt til mange dagblade og lokalaviser. Søholm Foto fremstiller desuden plakater til koncerter med både kendte og upcoming bands. Se også vor hjemmeside: foto.soholm.com
 
Er du en kreativ fotograf som ønsker at sælge dine billeder online, kan vi tilbyde dig plads her på siden. Læg en besked via Kontakt i menuen for oven og fortæl lidt om dig selv og dine motiver. Er der ikke et galleri der passer til dine billeder opretter vi det straks for dig.
 
Det med småt:
Alle fotos her er beskyttet af lov om ophavsret. Nogle fotos kan kun downloades mod betaling, andre kan downloades gratis, men med copyright vandmærke. Uanset om du betaler for et foto eller ej, så tilhører ophavsretten den fotograf der har taget billedet. Det er også fotografen der selv fastsætter prisen på hvert enkelt billede.

Billeder som er downloadet må ikke videregives til trediemand, da dette vil være et brud på ophavsretten.
 
Når du tilmelder dig Fotogator som fotograf, accepterer du at du aldrig uploader billeder eller video hvortil du ikke selv har ophavsretten.
 
Samtidig tillader vi ikke at du bortgiver dine billeder uden betaling til aviser, blade og lignende, bare for at få dit navn nævnt. Hvis du ikke forstår denne politik, beder vi dig læse om emnet på Dansk Pressefotograf Forbunds hjemmeside.

Amatørfotos må aldrig bruges som konkurrence til folk der lever af fotografering. BASTA!
 
Følges ovenstående ikke, vil du blive bortvist fra Fotogator.
 
Det skal dog bemærkes at billeder af privat karakter kan sættes til download her på FotoGator gratis.


Søholm Foto er registreret presse fotograf hos:
   

Søholm Foto
Ole & Ole
Ellingevej 23
Højby, 4573
Denmark

Kontakt os

Er du en kreativ fotograf som ønsker at sælge dine billeder online ?


Så kan vi tilbyde dig plads her på siden. Læg en besked via Kontakt i menuen for oven og fortæl lidt om dig selv og dine motiver.